Missie

TOTAALSERVICE IN STAALCONSTRUCTIES

MISSIE

STENDESS berekent en tekent complexe staalbouwkundige constructies op een kwalitatieve en efficiƫnte wijze en zoekt economisch verantwoorde en duurzame oplossingen voor specifieke stabiliteitstechnische vraagstukken. Dankzij de integrale dienstverlening, waarbij in hetzelfde bureau het ontwerp van de metalen bovenbouw en de betonnen onderbouw door experts berekend en getekend wordt, behoudt de bouwheer en de hoofdaannemer 100% controle over de volledige structuur.

VISIE

Dankzij de flexibiliteit die staal biedt, voor de architect tijdens het ontwerp, voor de constructeur tijdens de constructie, voor de bouwheer tijdens het gebruik, bij wijziging, bij uitbreiding en zelfs na afbraak, is staal de meest geschikte bouwstof. De precisie waarmee staalstructuren kunnen berekend worden en de gedetailleerde kennis in en de uniformiteit van de kenmerken van staal, garanderen de planning en controle van elk staalbouwproject. Het resulterend kort en beheerst bouwproject, geeft aan staalconstructies hun karakteriserend maximaal economisch rendement.

HISTORIEK

Ingenieursbureau STENDESS is opgericht vanuit een ervaren team in studie en ontwerp van staalconstructies. Vanaf de oprichting in 2002, beschouwt STENDESS kwalitatieve integrale dienstverlening als topprioriteit. STENDESS maakt daarbij gebruik van haar brede kennis en ruime ervaring.