Beleid

KWALITEITSGERICHT BELEID

EUROPEES TEAM MET STERKE BANDEN

Ingenieursbureau STENDESS is gevestigd in Belgiƫ, het hart van Europa. Onze onderneming paart de spreekwoordelijke flexibiliteit van de Belg aan de Duitse grondigheid en de Nederlandse zin voor organiseren. De resulterende tevredenheid van onze klanten is onze trots.

INTEGRALE KWALITEITSZORG

STENDESS bereikt haar kwaliteit door het volgen van vooropgestelde regels, inclusief de daarin opgenomen procedures en instructies. Deze regels worden jaarlijks door het management herzien met het oog op continue verbetering op basis van meetbare vaststellingen en resultaten van interne en externe controles. De directie van Ingenieursbureau STENDESS stelt de medewerkers en dus ook de kwaliteitsverantwoordelijken alle middelen ter beschikking om dit kwaliteitssysteem permanent te onderhouden.

COMPETENTIES EN UITRUSTING

Van elke medewerker wordt verwacht dat hij/zij zich inzet om mee te bouwen aan het kwaliteitsimago. Om deze inzet te garanderen zorgt STENDESS voor een goede opleiding, aangepaste omgeving en correct onderhouden materieel. STENDESS houdt steeds een vinger aan de pols van de meest recente technieken en de performantste software. Op die manier kunnen wij de meest veeleisende klanten de beste oplossingen van de markt bieden.

PLANNING

STENDESS vraagt aan alle partners het engagement voor het leveren van correcte en tijdige informatie, zodat STENDESS zijn beloftes kan waarmaken:

Kwaliteit: Juiste plannen en juiste berekeningen;
Timing: Respecteren van (tussentijdse) deadlines;
Communicatie: rapportering & projectopvolging.